Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AKTUELLE PRODUKTIONEN
NEUES
PÁL FEKE OFFIZIELLE WEBSEITE
Januárban újra Spamalot és Miss Saigon
2014. dec. 23. 14:10
Januárban a Madách Színház ismét műsorára tűzi a Spamalotot, amelyben Pali két alkalommal, 8-án és 10-én 19:00-kor játszik.

A Budapesti Operettszínház Miss Saigon előadásában Pali január 19-én, 20-án és 21-én este szerepel.
December 27-én és 28-án Beatünnep az Arénában
2014. dec 23. 13:42
December 27-én és 28-án nagyszabású koncert keretében tartja a magyar rock- és beatzene ünnepét az idén 50 éves Illés zenekar, valamint a magyar könnyűzenei élet számos szereplője. Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs és Bródy János mellett színpadra lép többek között Tóth Gabi, Feke Pál, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Szabó Ádám, a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO), a Subscribe, az Anna and the Barbies, az Intim Torna Illegál és az Ivan & the Parazol. Közreműködik az Óbudai Danubia Zenekar Kesselyák Gergely vezényletével.
Pali januártól a Mozart! musicalben
2014. dec. 19. 20:25
Pali január 16-án és 17-én mutatkozik be Colloredo szerepében a Mozart! című musicalben a Budapesti Operettszínházban. Ez alkalomból Pali a TV2 Mokka című műsorának vendége volt Kero társaságában. A beszélgetés ide kattintva látható.
Zene, New York, Szerelem olvasópróba Sopronban
2014. dec. 12. 19:06
Megtartották az olvasópróbáját a Zene, New York, Szerelem című romantikus musicalnek a Soproni Petőfi Színházban. Neil Simon-Marvin Hamlish-Carole Bayer Sager művét Szurdi Miklós állítja színpadra. A két főszereplő Feke Pál és Vágó Bernadett. A bemutató február 28-án lesz.

Az olvasópróbáról bővebben a színház honlapján olvashatnak, illetve a próbán készült fotókat is megtekinthetnek.
UNICEF adománygyűjtő akció az Arena Plazában
2014. dec. 6. 12:03
UNICEF "Akikért a harang szól" adománygyűjtő akció: 5 másodpercenként meghal egy gyermek, 5 másodpercenként megszólal egy harang - december 2-től 2015. februárig az Arena Plaza Jégteraszán.

Highslide JS
17 ezer kisgyermek hal meg nap mint nap: erre hívja fel a figyelmet az UNICEF adománygyűjtési akciója, melynek keretében 2000 darab kiscsengő került kifüggesztésre az Arena Plaza Jégterasza fölé. Ezek a kis lélekharangok a gyermekekre emlékezve szólalnak meg december 2-től 2015.februárjáig. Az Arena Plazában és a Jégteraszon kis csengettyűk is kaphatóak 500 forintos áron. Már egy kiscsengő árából az UNICEF biztosítani tudja egy súlyosan alultáplált kisgyermek teljes napi élelmezését.

A nyitó rendezvényen részt vett D. Tóth Kriszta, az UNICEF nagykövete, az Engi Klára által vezetett Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség utánpótlás programjában résztvevő gyerekek, a Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium gyerekkórusa, valamint számos ismert személyiség.
Megjelent a Musical Live 1. lemez!
2014. dec. 5. 19:52
Már hivatalosan is kapható a Musical Live 1. lemez. A CD december 5-től megvásárolható a Media Markt és a Libri országos hálózatában, valamint a shopline.hu és mgrecords.hu oldalakon.

A december 4-i dedikálásról a képre kattintva néhány fotó megtekinthető a galériában.

A Musicalinfo interjúját Palival a lemez megjelenéséről ide kattintva olvashatják.
December 4-én dedikálás és közönségtalálkozó a Madách Színházban
2014. nov. 23. 16:58
Legújabb lemeze megjelenésének alkalmából december 4-én 16:30 és 17:30 között Feke Pál közönségtalálkozóra várja az érdeklődőket a Madách Színház előcsarnokában, ahol még a hivatalos megjelenés előtt megvásárolhatják és személyesen a színész-énekestől vehetik át a dedikált lemezt.

Ha az elsők között szeretné kézhez venni a CD-t, jelentkezhet a rendeles@fekepal.hu email címen vagy a Feke Pál Official Fanclub Facebook oldal eseményén.
Highslide JS
Feke Pál: Musical Live CD - decembertől a boltokban!
2014. nov. 14. 18:12
"Nagyon boldog vagyok, hogy hosszas előkészületek után hamarosan megjelenhet az élő koncertfelvételt tartalmazó új nagylemezem.

Nagyszerű csapattal, zenészekkel, valamint vendégeimmel, Keresztes Ildikóval és Serbán Attilával együttműködve egy igazán változatos, rockos, dinamikus koncertet adtunk, mely így most már hanglemez formájában is megmarad..."

Highslide JS
A lemez megjelenés részleteiről, pontos időpontjáról hamarosan tudunk tájékoztatást adni. Az album országos terjesztésben a Media Markt, Libri és Líra üzletekben is megvásárolható lesz...
Kiderült, ki játssza a Zene, New York, Szerelem romantikus musical női főszerepét!
2014. okt. 21. 20:46
Vágó Bernadett, a Budapesti Operettszínház népszerű színésznője lesz Feke Pál partnere a kétszereplős musicalben.

Vágó Bernadett olyan musicalek főszerepeit játszotta el, mint a Ghost, Elisabeth, Abigél, Miss Saigon, Szépség és a Szörnyeteg.

Az édes-bús szerelmi történet bemutatója 2015. február 28-án lesz a Soproni Petőfi Színházban.


Highslide JS
ZENE, NEW YORK, SZERELEM
They’re Playing Our Song
romantikus musical két részben

Szövegkönyv: Neil Simon
Zene: Marvin Hamlish
Dalszövegek: Carole Bayer Sager
Fordította: Galambos Attila

SZEREPLŐK:

Vernon Gersch: Feke Pál (Junior Prima és Artisjus díjas)
Sonia Walsk: Vágó Bernadett

Valamint:
Phil hangmérnök hangja: Savanyú Gergely

Közreműködik: a Sopron Balett és a produkció zenekara, a zenei szakma legkiválóbb zenészei

Díszlettervező: Khell Csörsz
Jelmeztervező: Fekete Mónika
Koreográfus: Szakál Attila
Hangszerelés: Sebestyén Áron
Zenei vezető: Feke Pál és Sebestyén Áron
Karmester: Ruff Tamás
Sound supervisor: Mohai György
Vezető hangmérnök: Mohai György
Látványtervező, vetítés: Madarász János “Madár”
Művészeti vezető: Feke Pál
Rendező: Szurdi Miklós

BEMUTATÓ IDŐPONTJA: 2015. február 28.
Rising Star fotók, cikkek, videók
2014. okt. 21. 20:30
Az elmúlt hetek megjelenései a Rising Star előkészületeiről:

Bemutatkozik a Rising Star zsűrije (galéria)
Aktív: KERO kordában tartja zsűritársait?
Mokka: A Rising Star zsűritagjai
Így készül a Rising Star beharangozó kisfilmje (galéria)
Videó extra: Feke Pál a Rising Star válogatásról
Így készül a Rising Star promója (galéria)
Videó: Megkezdte munkáját a Rising Star zsűrije
FEM3 Café: Beszélgetés Feke Pállal
Pali a Rising Star zsűrijében!
2014. szept. 15. 20:09
Itt a Rising Star zsűrije!

Pásztor Anna, KERO - Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi. A nézők mellett rajtuk múlik majd, kik lesznek a TV2-n ősszel induló Rising Star versenyzői.

Highslide JS
A zenei tehetségkutató zsűrije nem vesztegeti az időt, a november 9-én induló élő adások előtt a héten már bele is fog a legígéretesebb énekesek meghallgatásába.

Ördög Nóra műsorvezetésével idén ősszel mutatkozik be a TV2 legújabb zenei tehetségkutatója, a Rising Star. Az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők, de természetesen nem hiányozhat a műsorból egy igazán szakavatott zsűri sem.

A csapat nagy öregje vitathatatlanul a Budapesti Operettszínház Kossuth-díjas igazgatója, Kerényi Miklós Gábor, azaz KERO. „Az éneklés és a muzsikálás fontos emberi tevékenység, s örülök, hogy a Rising Star arra ösztönzi a benne szereplőket, hogy önmagukat valamilyen zenei teljesítményen keresztül mutassák meg. Kodály országában sokan lenézik a popzenét, a musicaleket, miközben ezek a zenék az ősi dionüsszoszi művészetből származnak, és az érzelmek teljes skálájának kifejezésére alkalmasak. Két dolog miatt vállaltam el a műsorban való szereplést. Egyrészről én magam szeretnék tanulni, fejlődni érzelmileg és azt gondolom, meg tudhatom, hogy a mai fiatal korosztály honnan merít, miből táplálkozik, másrészt nagyon fontos számomra, hogy mind az előadó énekesnek, mind a befogadó közönségnek segítsünk megmutatni a zenei fejlődés lehetséges útjait, s elfogadtassuk, befogadtassuk a különböző előadásmódokat és tehetségeket a nézők számára is, akik ebben a műsorban tevékenyen vesznek majd részt. Nagyon izgalmas lesz.” – mondta a szakember, aki többek között olyan sztárokat indított el a pályán, mint Bereczki Zoltán, Dolhai Attila vagy Szabó P. Szilveszter.

A zsűriben helyet foglal a Sztárban Sztár versenyzőjeként is bizonyító, bevállalós énekesnő, Pásztor Anna is. „Nagy kincskereső vagyok, imádom az embereket, az érdekes, összetett személyiségeket, ezért is örültem a felkérésnek. Remélem, hogy nagyon sok izgalmas fiatallal találkozom majd, akiknek képes leszek ajtót nyitni, hogy merjenek azzá válni, amik ők ott legbelül.” – árulta el az Anna & The Barbies frontembere.

A népszerű színész-énekes Feke Pál is izgatottan várja a Rising Star-t. „A jó énekhang mellett hatalmas szerephez jut a személyiség, hogy valaki a televízió képernyőjén keresztül is magával tudja ragadni az embereket. A legfontosabb célom, hogy tükröt tartsak a versenyzők elé, és minden eddigi tapasztalatomat, elhivatottságomat felhasználva utat mutassak nekik. Remélem, hogy olyan tehetségekre bukkanunk, akik évek múlva is sikeresek lesznek és maradandót alkotnak. Boldog vagyok, hogy én is a zsűri tagja lehetek.” – vallotta be a Junior Prima és Artisjus díjas művész.

A tehetségkutató zsűrijének negyedik tagja, Mező Misi is elhivatott. „A zenekar életében ez az ősz nagyon fontos és munkával teli időszak, mégis úgy éreztem, egy ilyen felkérésre nem mondhatok nemet. Izgalmas feladat elé nézünk a zsűri-társaimmal, ebben biztos vagyok. Őszinteségre, és ha olyan szituáció adódik, vitákra is számíthatnak a nézők, mert akiben én hiszek, a mellett ki fogok állni.” – ígéri az idén tizenöt éves Magna Cum Laude énekese.

A nézők először november 9-én találkozhatnak a Rising Star legtehetségesebb énekeseivel, akiknek továbbjutásáról a zsűri mellett ők döntenek majd egy vadonatúj mobil applikáció segítségével.
Feke Pál: Piano&Cello Live - július 30-án akusztikus koncert Szegeden
2014. júl. 18. 23:15
"Slágerek, ahogyan még nem hallhatták őket..."

A különleges hangvételű esten megszólalnak ismert magyar és világslágerek, musical részletek. A dalokat eddig talán még nem hallott hangszerelésben hallhatják: egy zongora-, egy cselló- és egy percussion művész közreműködésével.

Highslide JS Highslide JS
A ...Tied a világ! siker Békéscsabán is
2014. júl. 18. 22:42
A nagy sikerű budapesti premier után a ...Tied a világ! produkció Békéscsabán is bemutatkozott, ahol a Jókai Színház koprodukciójában a Városháza udvarán láthatta a közönség az előadást két alkalommal. Az előadásról szóló írást olvashatnak a színház honlapján: Az Illés örök
Beszélgetések az RTL Klub, az m1 és a Hír TV műsoraiban
2014. jún. 25. 21:48
A ...Tied a világ! bemutatása kapcsán Pali az RTL Klub 8:08, az m1 Balatoni Nyár és a Hír TV Paletta műsorának vendége volt. A beszélgetések megtekinthetők az alábbi linkeken:

RTL Klub - 8:08
m1 - Balatoni Nyár (7. adás: 0:32:45-től és 1:08:40-től)
Hír TV - Paletta
Június 19-én ...Tied a világ! bemutató a Játékszínben
2014. jún. 18. 19:28
Holnaptól látható a ...Tied a világ! című produkció a Játékszínben. Az előadásról készült fotókat tekinthetnek meg a galériában és az alábbi linkeken:

Népszava
Musical Galéria
Highslide JS

Fotók ide kattintva a galériában!
Szeptembertől Pali Colloredo szerepében a Mozartban
2014. jún. 16. 23:02
Hamarosan újra látható a Mozart! című nagysikerű musical a Budapesti Operettszínházban, amelyben Pali Colloredo szerepét játssza majd. A felújítást 2014. szeptember 26-án mutatja be a színház.
Pali az Ének iskolájában
2014. jún. 16. 22:55
Pali az Ének iskolája című tehetségkutató június 8-i adásának vendége volt a TV2-n, ahol Sztojka Vanessza duettpartnereként adta elő a Nézz rám, Istenem! című duettet. A produkció megtekinthető a TV2 honlapján:

Feke Pál - Sztojka Vanessza: Nézz rám, Istenem!
Július 30-án Feke Pál: Piano&Cello a szegedi Muzsikáló Udvarban
2014. jún. 9. 16:32
A különleges hangvételű esten megszólalnak a musical irodalom ismert részletei valamint magyar és világslágerek, Feke Pál Junior Prima és Artisjus-díjas színész-énekes előadásában. A dalokat eddig talán még nem hallott akusztikus hangszerelésben hallhatják, egy zongora-, egy cselló- és egy percussionművész közreműködésével.

Zongora: Sebestyén Áron
Cselló: Simkó Várnagy Mihály
Percussion: Szabó Tamás

Vendég: Janza Kata
Highslide JS
Jótékonysági musical gála Bécsben - fotógaléria
2014. május 23. 22:02
Pali a május 19-én a bécsi Ronacher Theaterben megrendezett gáláról: "Ausztria és Németország legnagyobb musical sztárjaival léptünk fel a Haiti áldozatok javára megrendezett gálán Bécsben, a Ronacher Theaterben. Magyarország képviseletében Sylvester Lévay meghívásának eleget téve Vágó Bernadettel, Polyák Lillával és Szomor Gyurival énekeltük a Rebecca című musical egyik legismertebb duettjét, a "Jöjj szörnyű éj" című számot, valamint az Összefogás dalát, melyet a musical sztárokkal együtt két nyelven, magyarul és németül adtunk elő.

Ritkán van lehetősége az embernek picit gyerekként rácsodálkozni dolgokra. Amikor azokkal az énekesekkel állhattunk egy színpadon, akik a legnagyobb sztárok Ausztriában és Németországban, akkor pillanatra lepergett az eddigi szakmában töltött 15 év. Jó volt ott lenni és együtt énekelni velük, profi körülmények között, Bécs egyik legsikeresebb színházában."

A gála előtt és után készült fotók megtekinthetők a galériában. A képeken: Pia Douwes, Uwe Kröger, Michael Kunze, Maya Hakvoort
Nyári kőszínházi és szabadtéri előadások
2014. május 14. 22:08
Pali a nyár folyamán számos produkcióban lép színpadra:

A június 19-i budapesti bemutatót követően a Tied a világ! a hónap végén a Békéscsabai Jókai Színházban, júliusban a Szarvasi Víziszínpadon, augusztusban pedig Tihanyban is látható lesz.

Idén is lesz István, a király. Pali ezúttal a Békéscsabai Jókai Színház produkciójában, Zsuráfszky Zoltán rendezésében szerepel. Az előadás Ipolybalog és Tokaj szabadtéri színpadain, valamint a Szarvasi Víziszínpadon kerül bemutatásra.

A Zrínyi 1566 rock musicalt az immár megszokott szeptemberi szigetvári előadás mellett augusztus végén a Bakáts téri színpadon is láthatják.

Az előadások időpontjait, valamint a szabadtéri előadások esőnapjait megtalálják a naptárban.
Május 19-én musical gála Bécsben
2014. május 14. 21:54
Május 19-én jótékonysági gálát rendeznek a bécsi Ronacherben Haiti földrengéskárosultjainak javára. A nagyszabású gálán Sylvester Lévay és Michael Kunze musicaljeinek legismertebb dalai szólalnak meg, több ország musicalsztárjai előadásában. Magyarországot négy művész képviseli: Feke Pál, Vágó Bernadett, Polyák Lilla és Szomor Györgyl. Elhangzik majd a 2010-es árvíz alkalmából született "Összefogás dala", a Rebecca "Szörnyű éj" című száma, valamint a fináléban a "Nagyot nőtt az árnyék" az Elisabethből.

A gáláról bővebben a Musical Vienna oldalon olvashatnak.
Zene, New York, Szerelem bemutató Sopronban
2014. május 14. 21:45
A Soproni Petőfi Színház 2014/2015-ös évadának kiemelt bemutatója lesz a Zene, New York, Szerelem című romantikus musical Feke Pál főszereplésével és művészeti vezetésével.

Neil Simon a színház világának egyik legelismertebb írója. Nevéhez fűződik számos nagyszerű darab, mint páldául a Furcsa pár, Napsugár fiúk, Mezítláb a parkban, vagy éppen a Sweet Charity.
Highslide JS
A Zene, New York, Szerelem című produkció a soproni színház nagyszabású, élő zenekaros bemutatója lesz 2015. február 28-án. Az előadás egy nagykiállítású produkció lesz a színházi szakma kiemelkedő kreatív alkotóinak részvételével.

"Nagyon örülök, hogy egy ilyen produkciót állíthatunk színpadra a Soproni Petőfi Színházban. Ez egy kétszereplős darab, ami számomra is új feladat lesz. Nagyszerű zenével, a szakma legkiválóbb zenészeivel mutathatjuk be a romantikus musical comedyt. Pataki András igazgatú úr kérésére egy nagyszerű kreatív csapatot állíthattam össze. Remélem egy nagyon szívbemarkoló és szórakoztató előadást készíthetünk el." – Feke Pál, művészeti vezető

Zene, New York, Szerelem
romantikus musical két részben

Író: Neil Simon
Zeneszerző: Marvin Hamlisch
Szövegkönyv: Neil Simon
Dalszöveg szerző: Carole Bayer Sager
Fordító: Galambos Attila
Művészeti vezető: Feke Pál
Rendező: Szurdi Miklós

Díszlettervező: Khell Csörsz
Jelmeztervező: Fekete Mónika
Koreográfus: Szakál Attila
Hangszerelés: Sebestyén Áron
Karmester: Ruff Tamás
Sound supervisor: Mohai György
Hangmérnök: Szalay Zoltán, Mohai György
Látványtervező: Madarász János "Madár"
Világítás: Varga Ernő
Június 19-én Tied a világ! bemutató a Játékszínben
2014. május 14. 21:32
2014. június 19-én mutatják be Budapesten a Játékszín színpadán az Illés zenekar dalait tartalmazó zenés darabot Tied a világ! címmel. Az előadás szerepeiben Szörényi Levente / Bródy János / Szörényi Szabolcs, Feke Pál, Gubik Petra, Serbán Attila, Vastag Tamás, Nagy Sándor, Csomós Lajos, Gulyás Attila / Liszi Melinda láthatók. Zenei producer: Feke Pál. Az előadást Szente Vajk rendezi. Highslide JS
Pretty Boys - Május 24-én musical est Pécsen
2014. május 10. 14:39
Május 24-én "Pretty Boys" musical est lesz Pécsen, a Zsolnay negyed E78 koncerttermében. A musical est három főszereplője Pali mellett Mészáros Árpád Zsolt és Kerényi Miklós Máté. Vendégként fellép Vermes Tímea is.

Jegyek ide kattintva a jegymester.hu oldalon kaphatók.

Highslide JS
Pali a Kezdjetek szeretni program nagykövete
2014. május 10. 14:21
Highslide JS
Állótapsos siker az Evita Sopronban
2014. május 10. 13:56
Nagy sikerrel mutatta be a Petőfi Színház az Evitát Sopronban.

A színház honlapján több videót is megtekinthetnek a próbákról és a premierről.
Highslide JS

Fotók ide kattintva a galériában!

Április 26-án Evita premier Sopronban
2014. ápr. 12. 21:06
Két hét múlva, április 26-án mutatja be a Soproni Petőfi Színház az Evita rockoperát.

A produkció részleteit és a teljes szereposztást ide kattintva megtekinthetik a Szerepek menüpont Evita oldalán.

Highslide JS
Musical gála sztárokkal a 15 éves Gyermekrohamkocsiért
2014. ápr. 6. 16:19
Idén már 15 éve, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat jóvoltából elindult hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija. Az eddig eltelt 15 év alatt a Gyermekrohamkocsi több mint 30.000 bajba jutott kis betegen tudott segíteni. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat a 15. születésnapja alkalmából 2014. április 12-én különleges musical gálát szervez. A rendhagyó musical gála sztárfellépői: Szomor György, Kovács Áron, Egyházi Géza, Vastag Tamás, Fésűs Nelly, Feke Pál, Highslide JS
Farkas Gábor Gábriel, Szinetár Dóra és még sokan mások.

További információ és online jegyvásárlás ide kattintva.
Teltház, zajos siker és állótaps Pali soproni koncertjén!
2014. ápr. 3. 14:56
Óriási sikerrel zárult Pali Musical Live koncertje március 29-én a soproni MKB Musical Arénában. A több mint kétórás élő nagykoncerten Pali a musical szerepek elmaradhatatlan felidézése mellett – feltűnt Istvánként (István, a király), Jean Valjeanként Highslide JS

Fotók ide kattintva a galériában!

(A nyomorultak) és Richelieu bíborosként is (Három testőr) – énekelt egy-egy dalt Elton Johntól és a Journeytől, míg a magyar könnyűzene legendái közül többek között Máté Péter, az Illés és Charlie slágerei csendültek fel. A koncert sztárvendégei is kivették részüket a sikerből: Tóth Gabi "Elég volt!" címűs saját slágerét, Serbán Attila a Queen egyik legszebb rockballadáját, Keresztes Ildikó pedig a Három testőr egyik dalát adta elő szóló produkcióként.

A dalok többségének rockos hangszerelése alaposan megdübörögtette a méretes hangfalakat. Amint Pali is megjegyezte: "Hangerőben nincs hiány!" A vizuális élmény is különlegesre sikerült, hiszen a hagyományos, színházszerű elrendezéssel szakítva a színpad egészen a nézőtér közepéig benyúlt, így Pali és vendégei a széksorok is között énekelhettek, egészen közeli élményt biztosítva a nézők számára. Pali azonban nem állt meg itt: az LGT "Zenevonat" című slágere közben a zenekar tagjait a nézők közé ülve mutatta be, tovább fokozva a hangulatot a közönség soraiban. A koncert végén a közönség felállva ünnepelte az énekeseket és a zenekart egyaránt.