ÚJ VILÁG VÁR TOUR SZÍNPADKÉP
ÚJ VILÁG VÁR
FEKE PÁL HIVATALOS HONLAPJA
A FEKEPÁL&THEBAND élő koncertjein részleteket hallhatnak a világ musicalirodalmának legnagyobb slágereiből, valamint megszólalnak ismert filmzenék, világslágerek és saját szerzemények.

A másfél órás show látványvilága egyedülálló: minden helyszínen a mai kor legmodernebb lámpaparkját, világítás- és animációtechnikáját, hangrendszerét vonultatja fel. A legkorszerűbb intelligenslámpák, LED rácsok, robotlámpák, füst- és ködgépek, emelvényrendszer teszik különlegessé az élő koncertet. A produkció a szakma legfelkészültebb stábjával dolgozik.

A koncerten a rockos hangzás mellett felcsendülnek népszerű dallamok unplugged formában, a szakma legjobb zenészeinek tolmácsolásában.

A FEKEPÁL&THEBAND eddigi koncertjeinek helyszínei:

MKB Aréna, Sopron; Újszegedi Szabadtéri Színpad; Nyíregyháza Sportcsarnok; Fonogram díjátadó gála, m1; Kaposvár Sportcsarnok; Balmazújváros szabadtér; Klebelsberg Kultúrkúria, Budapest; Kecskeméti Katona József Színház; Richter terem, Győr; Skanzen Amfiteátrum, Szentendre; Bácsbokod Sportcsarnok

Néhány mű és zenekar, melyek slágereiből részleteket hallhatnak:

Jézus Krisztus Szupersztár, Hair, Elisabeth, Nyomorultak, Valahol Európában, István, a király, Oroszlánkirály, Elton John, James Bond, Cserháti Zsuzsa, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, Michael Jackson, Hercules, Free, Paul McCartney
Kormos János (gitár)
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán végzett. Kiválóan képzett, sokoldalú muzsikus, tanár. Aktív tagja a Szendőfi Fúzió Kvartettnek, session zenészként számos televíziós műsorban zenél, valamint a Bartók Rádióban is rendszeresen közreműködik. A modern ‘uptodate’ jazz nélkülözhetetlen szereplője. 2004-ben EMeRton díjat kapott, mint jazzgitáros. Játszott Gary Willis világhírű basszusgitárossal a Szendőfi Fúzió Quartet tagjaként. Játszott többek között a Tea zenekarban, a Cotton Club Singers zenekarában, a Jazz+Az együttesben, illetve Cserháti Zsuzsával. Több lemezen volt közreműködő.

Zenekarok:
Fusio Group
Szaniszló New Vibe Project
Szentpéteri Csilla
St. Martin
Zséda
Hevesi Tamás
Cseke Gábor (billentyű)
Már kis korától klasszikus zenével foglalkozott, de a jazz zenével 18 éves korában ismerkedett meg. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végzett Binder Károly növendékeként. Olyan zenészekkel játszott együtt mint Zbignew Namislowski, Peter Erskin, Dave Liebman, Wallace Rooney, Johnny Griffin, Borbély Mihály, Sramkó János, Tisza Bea, Bolla Gábor. 2001-ben Fekete Kovács Kornél meghívására a Budapest Jazz Orchestrában játszott, jelenleg a Modern Art Orchestra állandó tagja. A Cotton Club Singers kísérőzenekarának is tagja volt. Borbély Mihály zenekarában Emerton díjat kapott, mint az év legjobb jazz lemezén közreműködő zongorista. A Magyar Rádió tehetségkutató versenyeinek rendszeres zongora kísérője, zenei vezetője. 2001-től a Kőbányai Zenei Stúdió tanára. Több mint 10 lemezen közreműködött eddig. Rendszeres vendége a hazai és nemzetközi jazz fesztiváloknak.

Zenekarok:
Cseke Gábor Trió
Kozma Orsi Quartet
Modern Art Orchestra
Szolnoki Dóra Jazz Quintet
Pocsai Kriszta Quartet
Szendőfi Péter (dobok)
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán végzett. A főiskola mellett már játszott az In Line, Katona Klári, Babos Band, valamint a László Attila Band muzsikusaként. 1995-ben a New York-i Drummers Collective iskolában teljes körű ösztöndíjat kapott, amellyel kint tanult és bizonyítványt szerzett. Rendszeres magánórákat vett Jojo Mayertől is. Megalapította saját zenekarát, a Fusio Quartet-et, majd ennek utódjaként a Fusio Group-ot, és 2007-ig négy nagylemezt készítettek el. A zenekart a szakma Emerton-díjjal jutalmazta, mint az év jazz együttesét. 2005-ben írta meg és vette fel első szólólemezét, melynek címe TriAngel. Az albumra kedvenc zenésztársait hívta meg, többek között Tony Lakatost és a világhírű basszusgitáros Gary Willis-t is. Játszott többek között Bob Quaranta, Eddie Bobe, Gumbi Ortiz, Lincoln Goines, Kip Reed, Al Di Meola, James Morrison, Gary Willis, Jojo Mayer, Brandon Fields, Allen Vizutti, Dave Friedman, Pat Appleton partnereként.

Zenekarok:
Fusio Group
Loop Doctors
Transition
Romhányi Trio
Szubjektív Panasz
E.K. Avenue
Pethő Gábor (basszusgitár)
Pályafutását a Moho Sapiens basszusgitárosaként kezdte. 1988 és 1991 között az Edda basszusgitárosa volt. Közreműködött az együttes több lemezén: Szaga van, Pataky-Slamovits, Győzni foguk, Best of Edda, Szélvihar. 1991-ben Kanadába költözött, ahol lemezfelvételeken, tribute zenekarokban és több együttesben is játszott, a progresszívtől a blues-rockig többféle zenei stílusban. 15 év után jött vissza Magyarországra. Az elmúlt években musicalek zenekaraiban is feltűnt, többek között a székesfehérvári Vörösmarty Színház Aida produkciójában.

Zenekarok:
Tears of Yesterday
Czibere József (percussion)
1995-ben bekerült a Wei Wu Wei zenekarba, majd az Eichinger Bandbe. 2001-ben játszott Katona Klári zenekarában és a következő évben mint session zenész az LGT-vel. Közreműködött a Budapest Jazz Orchestra első - Budapest Jazz Suite című - lemezén. 2003-ban az Egyesült Királyságba költözött, ahol egy zeneiskolában és egy általános iskolában tanított dobolni gyerekeket. Bekerült Victor Davis zenekarába, akivel eljutott Japánba és Európa csaknem összes országába. 2006-ban költözött haza.

Zenekarok:
Balázs Elemér Group
Tátrai Trend
Kovács Linda Quartet
Simon Boglárka (vokál)
A bajai III. Béla Gimnázium Színistúdiójában tanult Ottmár Attila irányításával, ahol olyan előadásokban játszott főszerepet, mint a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról. A Szegedi Egyetemi Színpad produkciójában Kocsák Tibor rockoperája, az Utazás női főszerepét alakította a Szegedi Nemzeti Színházban, Nagy Lóránt rendezésében. Az István, a király jubileumi előadássorozatában Gizella szerepét nyerte el. A Kecskeméti Katona József Színházban játszotta a Padlás egyik főszerepét, Sünit. A musicalek mellett 2010. februárjában új műfajban, operett szubrettjeként is kipróbálhatta magát a Békés Megyei Jókai Színház Lili bárónő előadásában. 2008-ban Junior Prima díjra jelölték.

Szerepei:
Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról - Eszter
III. Béla - Chatillon Anna
Utazás - Lady Ashton
István, a király - Gizella
Padlás - Süni
Géniusz - Sági Kata
Lili bárónő - Clarisse
A nyomorultak - Eponine
Fejes Szandra (vokál)
2003-ban jelentkezett a Petőfi Musical Stúdióba, majd 2006-tól a Tűzmadár Musical Műhelyben tanult színész- és zenésmesterséget. 2007-től tanul Bánfalvy Ági színészképzőjében. Több darabban is játszott a Városmajori Színházban: Valahol Európában, Álarcosbál, A muzsika hangja. 2007-ben jelentkezett A Társulat szereposztó műsorba, eredetileg Réka szerepére, végül a döntők során a Táltosasszony szerepét nyerte el. Játszott továbbá a Ruttkai Éva Színház négyszereplős darabjában, Popshow címmel, Keresztes Ildikó, Mihálka György és Szolnoki Tibor partnereként.

Szerepei:
Valahol Európában - táncos, statiszta
Álarcosbál - táncos, statiszta
A muzsika hangja - Zsófia novér
A muzsika hangja - Margaréta novér
István, a király - Táltosasszony
Popshow - Szandra
A nyomorultak - Madame Thenardier
Molnár Ágnes (vokál)
Molnár Ágnes a Magyar Színház Színiakadémiáján végzett 2006-ban Őze Áron osztályában. Az Akadémia növendékeként olyan előadásokban szerepelt, mint Arthur Miller drámája, a Salemi boszorkányok, vagy a Brecht expressz Pozsgai Zsolttól, Iglódi István rendezésében. Az Akadémia elvégzése után tagja volt a Rock és Musical Színháznak, ahol Miklós Tibor több rendezésében is játszott, köztük a Kiálts a szeretetért, vagy Stephen Sondheim musicalje, az Orgyilkosok. A színház világán túl vokalistaként tagja volt a Máté Péter Emlékzenekarnak. Döntős volt a Magyar Televízió Társulat című szereposztó műsorában, a jubileumi István, a király előadáson Boglárka, Koppány felesége szerepében állt színpadra. A kaposvári Csiky Gergely Színházban bemutatkozhatott Táltosasszonyként is.

Szerepei:
Mr. Pornowsky előkerül - Vendég
Kiálts a szeretetért - Shelma novícia, Operatőr
Orgyilkosok - Bámészkodó és Görl
A salemi boszorkányok - Elizabeth Proctor
Apácák - Mária Roberta
Brecht expressz
Vuk - Margit
István, a király - Boglárka, Táltosasszony
A nyomorultak - Fantine
A koncertek látványtervezője: "Madár"